VitrA Metropole

Metropole straalt luxe uit en is geschikt in zowel de grote als in de kleinere badkamer

Het keramisch sanitair is in esthetisch en ergonomisch opzicht perfect op het moderne leven afgestemd. Luxe voor elke dag. Niet voor niets kiezen (design)hotels voor Metropole. Aan hotelbadkamers worden hoge eisen gesteld. Ze moeten chic en modern zijn, persoonlijk, onderhoudsvriendelijk en uiteraard duurzaam. Metropole voldoet aan al die voorwaarden en biedt door haar vele mogelijkheden een onderscheidend karakter. Luxe, hygiëne en ontspanning verwoord in een prachtige sanitairserie. Laat u verrassen.

image description

VitrA Metropole

ontworpen door de NOA design group

NOA, intelligent design

Het meervoudig bekroonde Duitse design team Noa ontwerpt producten met een focus op esthetiek, functionaliteit en innovatie. Het ontwerp staat centraal, hun aanpak is gebaseerd op het verleden én de toekomst. Door te weten wat de toekomstige markt zal vragen sturen zij het ontwerpproces in de juiste richting!

VitrA brengt hygiëne naar een hoger niveau met de geavanceerde douche wc V-care!

De vraag naar douche wc’s stijgt enorm. En terecht! Een douche wc kent alleen maar voordelen. Het is hygiënisch, comfortabel, geeft de gebruiker een gevoel van luxe en ook nog eens milieuvriendelijk!

Met de V-care van VitrA bent u verzekerd van de allernieuwste technieken op het gebied van douche wc’s. Comfort en hygiëne in optima forma! Met de afstandbediening kunt u de douche wc geheel en al naar uw eigen wensen instellen, het soort straal, de kracht van de straal, de temperatuur en de föhn.

De V-care van VitrA is bovendien uitgevoerd in een rim-ex versie waardoor de wc eenvoudig schoon te houden is en bacteriën geen kans krijgen.

Download de V-care brochure