Over VitrA

Het ontwikkelen van innovatieve en duurzame producten voor unieke badkamer ervaringen is een van de belangrijkste redenen voor het wereldwijde succes van VitrA als inspirerend merk. VitrA’s streven is om een primaire bron van “pure nieuwe ideeën” te zijn voor ’s werelds meest veeleisende consumenten.

Met VitrA bent u verzekerd van designconcepten gecombineerd met de allernieuwste technieken. De kenmerken van het VitrA merk, uitstekende kwaliteit en betrouwbare veelzijdigheid, zijn geworteld in een lange traditie van innoveren. Top experts en top designers werken nauw samen wat resulteert in een constante verbetering in schoonheid en comfort!

 

Over VitrA

VitrA, een van de grootste sanitair fabrikanten ter wereld!

Wereldwijd is VitrA één van de zes grootste fabrikanten in sanitair. Per jaar ‘rollen’ maar liefst ruim vijf miljoen sanitairproducten van de band.

VitrA heeft vele miljoenen geïnvesteerd in een high tech innovatiecentrum waar wetenschap en design alle ruimte krijgen voor het ontwikkelen van duurzame badkamers voor de toekomst. Een goed voorbeeld van een innovatief product van VitrA is Rim-ex, een wandcloset zonder spoelrand! VitrA was een van de eerste fabrikanten die hiermee kwam. Inmiddels wordt het omarmd door vele fabrikanten.

VitrA wordt in Nederland exclusief vertegenwoordigd door Plieger.

VitrA, een van de grootste sanitair fabrikanten ter wereld!

Blue Life, een belofte aan de toekomst!

VitrA is zich er terdege van bewust dat onze wereld in een kritieke fase zit  en dat er alles aan gedaan moet worden om onze planeet te beschermen. De toekomst van de ‘Blue’ Planet staat op het spel! VitrA neemt haar verantwoordelijkheden en heeft Blue Life omarmd als leidraad door alle gelederen van haar bedrijf. Produceren, ontwerpen, handelen, opleiden, alles gericht op een gezonde toekomst.

 

Blue Life, een belofte aan de toekomst!

Ecolabels

In het Innovatiecentrum investeert VitrA in de ontwikkeling van nieuwe technieken voor het beperken en terugwinnen van natuurlijke bronnen en recycling van materialen.

Door strenge maatregelen is het watergebruik tijdens het produceren met een derde verminderd en het energieverbruik bij de eindgebruiker van VitrA producten maar liefst met 15% gedaald. En dat alles in de laatste drie jaar!

Natuurlijk stimuleert VitrA ook haar zakenpartners door met haar eigen Ecolabels duurzaamheid proactief te borgen.

Ecolabels

Laat u inspireren in één van de Plieger toonzalen

Hoe mooi ook, plaatjes blijven plaatjes. Wij raden u dan ook aan een bezoek te brengen aan een Plieger toonzaal. Alleen daar ziet u ons prachtige sanitair vaak gecombineerd met producten van andere leveranciers. Dat maakt Plieger bijzonder. Met een scherp oog voor trends en kien op prijs/kwaliteitsverhoudingen en merkonafhankelijk stellen zij samen met u uw badkamer samen.

Laat u inspireren in één van de Plieger toonzalen